Huuske’s

Heeft u geen eigen kampeerspullen of wilt u een keer de luxe van een huur accommodatie?
Dan hebben wij diverse alternatieven voor u! Dit zijn:

2-mans Huuske

Voor de kampeerder die op zoek is naar extra luxe hebben wij ons 2-mans  Huuske. Deze is geschikt voor 2 personen. Dit compleet ingericht en gezellige Huuske is voorzien van een aparte badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van één 2-persoons bed. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van tuinmeubelen met zonnescherm.

Camping de Muk 2-mans Huuske
« van 8 »

Familie Huuske

Ons Familie Huuske is ideaal voor een gezin dat houdt van wat luxer kamperen. Het is een gezellig Huuske dat compleet is ingericht. Er zijn 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met  stapelbed voor 2 kinderen . De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

Camping de Muk Familie Huuske
« van 5 »

4-mans Huuske

Ons 4-mans Huuske is geschikt voor 4 personen die houden van wat luxer kamperen. Dit compleet ingerichte en gezellige Huuske is voorzien van 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

4-mans Huuske Camping de Muk Winssen (4)
« van 8 »

 

Pipo huuske

Voor de fiets kampeerder die met de tent onderweg is, hebben we een leuk en knus 1-persoons Pipo Huuske.
Er is geen kookgelegenheid en stromend water, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw.

Pipohuuske Camping de Muk Winssen
« van 5 »

 

 

Sleurhutje

Back to the 80’s!

Waan jezelf even terug in de jaren ’80 en kom logeren in ons 2 persoons Retro-sleurhutje. Deze Lander Graziella uit 1983 heeft verrassend veel ruimte. Naast het 2-persoonsbed van 150 cm. breed en 200 cm. lang zijn er 2 zitplaatsen. De caravan is voorzien van een koelkastje. Er is geen kookgelegenheid en stromend water, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw.

Camping de Muk Sleurhutje buiten (1)
« van 6 »

 

Dreamlodge