In d’n buurt

Regio

Onze camping is gelegen ongeveer op de grens van het ‘Land van Maas & Waal’ en het ‘Rijk van Nijmegen’ vandaar de ideale uitvalsbasis om beide regio’s te ontdekken.
Op de camping is voldoende informatie aan de balie voorhanden om uw dag invulling te bepalen. Alles is per fiets, auto of openbaar vervoer bereikbaar.

 

Maas & Waal

Het wonderschone Land van Maas en Waal is bezongen in één van de bekendste nummers van Boudewijn de Groot. In deze streek is het volop genieten met de vele waterrecreatie mogelijkheden, maar je kunt ook genieten van het fietsen en wandelen door de regio. Je hebt dan permanent uitzicht op de romantische landerijen, het water, de rivier en de idyllische dijkhuisjes.

Meer informatie zie: www.vvvlandvanmaasenwaal.nl.

Nijmegen

Bezoek Nijmegen en verplaats je in het verleden van de oudste stad van het land. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea zoals Museum het Valkhof. Nijmegen is daarnaast ook een winkelstad met een breed winkelaanbod. Je vindt hier knusse winkeltjes met een gemoedelijke sfeer, waar je heel persoonlijk geholpen wordt. Het meest aansprekend zijn de typisch Nijmeegse straten, met kleine winkeltjes en leuke restaurantjes.

Voor meer informatie zie: www.vvvnijmegen.nl.

Uiteraard is Nijmegen ook thuisplaats van het grootste wandelevenement ter wereld; de wandelvierdaagse en de bijbehorende Vierdaagse feesten.

Directe omgeving

www.groeneheuvels.com (Recreatieoord op zo’n 2,5 km afstand)

www.boerenwandelpad.nl

www.boer-en-golf.nl

www.uiversnest.nl

www.stormoutdoor.nl

www.rondeeleieren.nl

www.deforel.nl

www.debeatrix.nl

www.ravenswaard.nl

www.batenburgstad.nl

www.de-tuut.nl

www.landvanmaasenwaal.nl

www.uiterwaarde.nl

www.campercontact.nl

www.deestculinair.nl

www.hillsbergharen.nl

www.holidayrestaurant.nl

www.paintballboerderij.nl

www.zipsnropes.nl

regio

Algemeen

www.camperhuren.nu (onze camperverhuur website)

www.vekabo.nl (Vereniging Kampeerboeren Nederland)

www.eurocampings.nl