Koop’n

Koop uw camper bij De Muk! Aan het einde van ieder verhuur seizoen komen onze campers in de verkoop. Heeft u interesse? Klik dan hier voor het huidige aanbod.

Ons advies?

Sinds 1996 hebben wij de nodige camper-ervaring opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat u deskundig advies te geven over de aankoop van een camper. Door onze contacten in de camperwereld kunt u bij ons terecht, voor aankoop van zowel nieuwe als ervaren (occasion) campers.
Wij geven u graag een gedegen advies voor uw aankoop. Ook helpen wij u door middel van bemiddeling met de aankoop van uw droomcamper. Het maakt hierbij niet uit of deze nu door ons geleverd wordt of dat wij met u meekijken bij uw aankoop.

Kopen of huren?

Een camper is geen pond suiker dat u koopt, dus is het belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt en alle aspecten die belangrijk zijn bij het kamperen met een camper goed overweegt. Sinds 1996 hebben wij de nodige camper-ervaring opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat u deskundig advies te geven en helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Om te beginnen is het belangrijk dat u duidelijk heeft waarom u een camper aan wil schaffen en hoe u hem wilt gaan gebruiken. Zet al u wensen eens op een rijtje, zo kunt u weloverwogen een keuze maken.

Zo kunt u zichzelf afvragen wat voor soort reizen u wilt gaan maken. Gaat u alleen in de zomer of ook in de winter op pad? Gaan de fietsen of andere bagage mee? Wilt u graag een douche of airco? Hoeveel slaapplaatsen? Allemaal vragen die helpen om een juiste keuze te maken.

Heeft u al camper ervaring?
Wij raden u aan om eerst een keer op pad te gaan met een huur camper om zo wat ervaring op te doen en weloverwogen keuzes te kunnen maken. Zo kunt u bij uzelf nagaan of wat u dacht dat belangrijk was ook echt zo belangrijk is, of dat het bed of bijvoorbeeld de opbergruimte toch belangrijker is dan u eerst dacht.

Aan het einde van ieder verhuur seizoen komen onze campers in de verkoop. Heeft u interesse? Klik dan hier voor het huidige aanbod.