Plekskes

De Camping

Onze camping straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. Wij richten ons specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen.

Onze faciliteiten

Onze plekskes beschikken over keurig verzorgde sanitaire voorzieningen en wasgelegenheden, veilige stroomaansluitingen en een wasmachine is aanwezig. De sanitair-unit staat overigens binnen in een verwarmd gebouw zodat u ook met slecht weer op een prettige manier hiervan gebruik kunt maken.
Daarnaast beschikken wij over 4 privé sanitair-units (douche, toilet en wastafel) op het campingterrein voor de liefhebber die op een eigen badkamer gesteld is. Voor huurprijzen zie tarieven.

campingsanitair

In de omgeving

Aansluitend aan ons terrein is een niet openbaar bosgebied met mooie flora en fauna. Aan de overzijde van de weg bevindt zich een boerengolf-terrein.

Verder zijn er in d’n nabije buurt veel mooie bezienswaardigheden en er zijn veel leuke dingen te doen. Allerlei faciliteiten zijn binnen uw handbereik zoals de forellenvijvers, Kapelberg van Bergharen en natuurlijk het recreatiepark de Groene Heuvels. Hier kunt u terecht (ook met slechter weer) om te paintballen, zips&ropes, zwemmen, duiken, bowlen, wandelen en iets eten of te drinken.

Camper drive-inn

Bent u op doorreis of u zoekt gewoon een mooi veilig plaatsje voor één of meerdere overnachtingen met uw camper:

Kom bij ons op de camper-drive-inn staan welke voorzien is van gezellige picknicktafels bij het klein-dierenweitje, naast onze boerderij.
U beschikt hier over verharde camperplaatsen, dus ook bij slecht weer droge voeten en geen wegrij-problemen.
Bij ons is altijd de koffie klaar bij de ontvangstbar, en mochten de kippetjes goed gemutst zijn dan krijgt u er zelfs nog een vers eitje bij voor uw ontbijt.
En dit alles voorzien van stroom & sanitaire voorzieningen met gelegenheid voor vers en vuilwater voor € 15,00 per nacht voor 2 personen (Wi-Fi aanwezig).

driveinn

Campercontact

Wij zijn ook te vinden op campercontact! Enkele beoordelingen van onze gasten:

DDP033 / 29-05-2017
Wat een ontvangst. Kopje koffie, gezellige babbel, nodige info. Kortom fantastisch. Sanitair zeer eenvoudig maar kraaknet. Ruimte in overvloed. Weinig hinder van lawaai wegen in nabijheid. Aanrader.
Cijfer: 9.

peterdmhs / 17-8-2016
Kamperen op ’t boeren bedrijf. Hectare (?) gras met vrije plaatsen. Subliem sanitair en zelfservice mini koffie en andere drank bar. Enthousiaste eigenaar. Dit is wat we willen! Van alle gemakken voorzien. Koelkast/vriezer beschikbaar.
Cijfer: 10.

steenhuish / 1-8-2016
Goede wijn behoeft geen krans. Dit geldt ook voor een camping waarvan Caroline en Erik de eigenaren van zijn! Heel fijn dat wij deze camping hebben uitgezocht om de festiviteiten rond de Nijmeegse vierdaagse mee te maken. GASTVRIJHEID staat hier in hoofdletters geschreven! Bedankt Caroline en Erik.
Cijfer: 9.

Foto-gallerij