Neis

Camping de Muk

2 weeks 8 hours ago

Een fietsclub gisteravond naar het songfestival gekeken en nu heerlijk aan een 'tosti-ontbijt' op Moederdag bij Camping de Muk. Veel succes met jullie tocht!

Camping de Muk

1 month 4 days ago

Een heerlijk zonnetje vandaag! Zin in koffie met appeltaart van 'DROOM' oftewel een droom-appeltaart gemaakt met appels uit Winssen, kom dan gezellig langs bij 'DRINKS & MORE'/Camping de Muk op…

Camping de Muk

1 month 1 week ago

DRINKS & MORE: Tijdens het fietsen even een 'take a break!', kom dan gezellig bij ons op het terras iets nuttigen; of op zoek naar een cadeautje dan ben je…

Camping de Muk

1 month 1 week ago

Een campinggast is bootje aan het varen op zijn 'lamzac'! Dubbel doel maar het blijft relaxt!

Camping de Muk

2 months 4 days ago

Een weekendje Down The Rabbit Hole? Je kunt lekker rustig overnachten op onze camping! Onze camping is voor de festivalbezoekers vanaf donderdag 28 juni om 12.00 uur open. De kosten…

Camping de Muk

2 months 5 days ago

ACTIE ACTIE; Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor een leuke rondvlucht boven je eigen regio voor de actieprijs van € 75,- per persoon. We starten rond de middag. In ons…

Camping de Muk

2 months 5 days ago

Camping de Muk shared Down The Rabbit Hole's video.

Nog maar 100 (honderd!) dagen tot Down The Rabbit Hole 2018 *official*! Dat is al razendsnel en daarom hebben we vandaag de laatste 39 bevestigingen van het muziekprogramma voor je én wordt het blokkenschema gepubliceerd: http://bit.ly/DTRH18

Vandaag maken we bekend: Jorja Smith | Black Rebel Motorcycle Club (Official Page) | Iamddb. | SUUNS | RIVAL SONS | Masego Music | shame | Hannah Williams & the Affirmations | Sadar Bahar | DJ Rahaan | Togo All Stars | Bruno Major | Fufanu | Warmduscher | TITIA

Op het nieuwe bospodium Bossa Nova spelen: Alfa Mist, Clean Pete, Dave Budha, Foé, LUWTEN en WWWater en in het retrofuturistische Future Fuzzy Field staan ACIDP303WER, Colin Benders, dj. flugvél og geimskip, Dollkraut Band, Donaldo, Elias El Gersma, Essaie pas, Jameszoo, Karel, LYZZA, Rizan said music en Sjamsoedin

Op Down The Rabbit Hole spelen ook klassieke ensembles: Bernadeta Astari Trio, Club Classique - Roadtrip La Bohème, Matteo Myderwyk, Nachtgeluiden, Pynarello, Trio Bruinsma.Baas.Verhage

Natuurlijk wordt binnenkort nog veel meer bekend over de veldjes, Wilde Haren en een aantal heel toffe, nieuwe projecten.

Kijk voor het volledig programma op www.downtherabbithole.nl en luister alle acts via de #DTRH18 playlist: http://spoti.fi/2zLAj0Z

Tickets voor het hele festival kosten €149,- (excl. €10,- servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/feature/dtrh2906/

Camping de Muk

2 months 6 days ago

Kom aanstaande zaterdag naar onze Camping en maak een leuke helikoptervlucht. Reserveren: 06-22902887.

Camping de Muk

2 months 1 week ago

Voor de twijfelaars, ga stemmen a.s. woensdag en het mag in hokje 13 van Lijst 1 BN&M Delen mag!😜

Camping de Muk

2 months 2 weeks ago

De 102de Nijmeegse Vierdaagse van 17 tot 20 juli. Een top evenement! Zoekt u nog een plekje op een gezellige vierdaagse-camping dan bent u bij ons van harte welkom. Voor…

Meedoen aan de 102de Vierdaagse? De inschrijving start op maandag 5 februari om 10.00 uur via www.4daagse.nl! Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de uitslag van de eventuele loting. Inschrijven is mogelijk t/m 23 maart 2018 (24.00 uur).
------------------------------------
Registration for the 102nd International Four Days Marches Nijmegen will open at 10am on Monday 5 February at www.4daagse.nl. The time at which you register will have no influence on the outcome of any draw that may take place. The registration period will close at midnight at the end of Friday 23 March.

 

oldtimer1Een Nachtje Elders Slapen – Angerse Oldtimer Club

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016; Een Nachtje Elders Slapen, Op Camping de Muk te Winssen door de “Angerse Oldtimer Club”. Voor meer nieuws en informatie, kijk HIER.

 

 

 

logo-nf4d-biggerNijmeegse Fiets4daagse 2016

Ouderwets Gezellig! Donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2016

De Nijmeegse Fiets4daagse is weer helemaal terug van weggeweest! Het concept is geheel vernieuwd; elke dag doen de fietsers een zestal SuperStops aan.

Ook voor de jeugd valt er genoeg te beleven: je mag een hole spelen op de golfbaan in Elst, er zijn oud-Hollandse spelen en je ontmoet acteurs verkleed als Romein of grenswacht.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om alle 4 dagen te fietsen, is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te doen. Fietsers die alle vier dagen meefietsen ontvangen een prachtige halslint-medaille. Deelnemers die een gedeelte van de Fiets4daagse doen ontvangen een opspeld-medaille. Ongeacht de afstand of het aantal dagen; het wordt 100% sportief genieten. In uw eigen tempo van SuperStop naar SuperStop.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.nijmeegsefiets4daagse.nl/

 

rabbitDOWN THE RABBIT HOLE 2015 (26 tm 28-06-2015)

Zoekt u een plaats waar u heerlijk kunt relaxen en vooral rustig kunt slapen tijdens het weekend van Down the Rabbit Hole? Boek dan een plaats op Camping De Muk.

Het festival is NOG GÉÉN 10 MINUTEN fietsen van ons vandaan.

 

 

 

PACC radiowedstrijd voor zendamateurs (14 + 15-2-15)VERON-weblogo-2015-200px

Met z’n drieën (Lars, Marc en Marcel) wordt er vanaf Camping De Muk 24 uur, van zat 14 feb van 13:00 uur tot zon 15 feb 13:00 uur afwisselend mee gedaan aan een wereldwijde radiowedstrijd.

De wedstrijd waaraan we mee doen is de PACC en wordt georganiseerd door de Veron (Vereniging Experimenteel Radio Onderzoek Nederland).
Deze wedstrijd is jaarlijks en de bedoeling is dat we verbinding maken met zoveel mogelijk andere stations in zoveel mogelijk verschillende landen. De verbindingen worden op de korte golf gemaakt en zijn wereldwijd. Wij doen dat zowel in spraak als in morsecode. De antennes hiervoor zijn allemaal draad-antennes die hoewel behoorlijk lang (de langste 80 meter) met een lichte mast omhoog kunnen worden gehouden. Wij gebruiken hiervoor glasfiber (vis)hengels. Meer dan een stevige haring zullen we ook niet in de grond hoeven slaan.

Enkele linkjes:
www.agentschaptelecom.nl
www.antennebureau.nl
www.veron.nl
pacc.veron.nl

 

Akrobat Kindertrampoline!

gallusVoor het naderende campingseizoen hebben wij voor zowel onze kleine (als grotere) spruiten de nieuwste professionele trampoline op onze camping. Deze voldoet aan de strengste keuringseisen voor kinderdagverblijven, scholen en speelgelegenheden, waardoor deze geschikt is voor openbaar gebruik.

Met een diameter van 3,60 en stevig vangnet kunnen allerlei capriolen worden uitgehaald zonder dat je ervan kunt afvallen of springen.

In de zomerperiode met het zonnige weer staat de nieuwe aanwinst natuurlijk lekker in de open lucht buiten, maar bij slechtere weersomstandigheden staat deze SUPER TRAMP binnen in onze speel en recreatieruimte.

 

4X4 Kerst-Hulptransport Bosnië (13-12-2014)logo-stichting-header1

Ook dit najaar hebben we weer deelgenomen aan het humanitair transport per 4×4 terreinwagen naar Bosnië. Zaterdag 13 Dec. zijn we vertrokken met 20 terreinwagens en een vrachtlading aan hulpmiddelen om vervolgens 21 december weer thuis terug te keren.

Lees het complete reisverslag op de website van Stichting 4WD support Bosnia
</ br>
Aftermovie Bosnie Dec. 2014

 

Project Space Balloon (16-11-2014)

Nadat we door Sven en Paul benaderd zijn, hebben ze met hun Space Balloon project een mooie start kunnen maken vanaf ons terrein. Voor meer informatie over dit project kijk op de website HIER of op de Facebookpagina HIER.

Toen eenmaal de ballon opgestegen was konden ze het volgen via GPS. Toen zij naar Zutphen waren afgereisd, omdat de ballon waarschijnlijk daar in de buurt zou landen, kregen ze een signaal van de gps. De ballon was geland in Amsterdam. Na het nog een paar keer te hebben gecheckt gingen ze naar Amsterdam toe. Daar zagen ze een stukje parachute op een plat dak liggen. Ze zijn op het dak geklommen en troffen daar het pakket onbeschadigd aan. Na het pakket te hebben uitgepakt hebben ze het beeldmateriaal teruggekeken. Dit was prachtig! Hieronder de video.
</ br>

 

Dag van het elektrisch rijden (20-9-14)logo_instapdag

We hebben meegedaan aan de dag voor het elektrisch rijden (www.instapdag.nl) op
20 september j.l. Tijdens deze dag hebben we ervaringen uitgewisseld over de 2 elektrische auto’s die we hebben. Bekijk de showroom hier.

 

Natte augustusmaandnat_agustus

Door de natte augustus maand hebben we twee caravans en een camper met een tractor van het terrein moeten slepen. Het was een aardig natte bedoeling geworden en de auto’s hadden te weinig grip. De tractor bood uiteindelijk uitkomst en de gasten konden met een lach vertrekken.

 

Rivierkreeftkreeftje

Rivierkreeft gevonden in Winssen!! Begin dit zomerseizoen werden we door een campinggast geattendeerd op een bijzondere campinggast nabij de A-watergang van onze camping.
Voordat we het fototoestel hadden gehaald was deze al de bosjes ingekropen en onvindbaar voor ons geworden. Nu weken later kwam wederom een gast die een seizoen plaats heeft ons roepen. Bij onze caravan zit een heel bijzonder diertje……… en inderdaad het is dezelfde bijzondere campinggast van weken geleden.

Het betreft geen rode Amerikaanse rivierkreeft maar de gelijkende gestreepte Amerikaanse rivierkreeft (Procambarus acutus). Zie bijv. de kreeftenzoekkaart hier. De soort komt in zeer hoge dichtheden voor in de Alblasserwaard, maar is daarbuiten vooralsnog nog weinig gevonden, zie: www.waarneming.nl

Onze melding is inmiddels toegevoegd aan de database.

 

Humanitair transport naar Bosnië (10-05-14)

Aanstaande zaterdag vertrek ik (erik) samen met mijn neef, en 24 anderen, met een humanitair transport naar Bosnië. Behalve hulpgoederen brengen, gaan we met een groep 4×4-rijders ter plaatse huizen opknappen en renoveren.

Lees hier het persbericht op Beuningen nieuws.

EDIT: Het nieuws- en reisverslag dat in de Gelderlander gestaan heeft.

 

Streekgala 2013clubke

Tijdens het streekgala in 2013 hebben we diverse activiteiten aangeboden:

  • Helicoptervlucht over het gebied
  • Rondgang door kalverenstallen, vanuit Catwalk en Skybox
  • Lama’s en ezels knuffelen
  • Landrit met Oud-Hollandse trekpaarden
  • Proeverij in samenwerking met Slagerij Diepeveen
  • Promotiefilm van melkpoederfabrikant
  • Springkussen

Ons bedrijf werd goed bezocht en de bezoekers hebben kunnen genieten van al wat wij te bieden hadden.