Neis

Camping de Muk

2 weeks 5 days ago

Down the Rabbit Hole 2018! Lekker slapen op Camping de Muk op 2km vanaf evenement terrein met gratis parkeren en pendelservice. Top om jullie wederom te ontvangen op onze gezellige…

Ready to tumble? Van 29 juni t/m 1 juli 2018 beleeft Down The Rabbit Hole 2018 *official* zijn vijfde editie in De Groene Heuvels bij Beuningen. Hoog tijd voor een minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein met niet alleen drie muziekpodia, maar ook talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Met meer verrassingen en relaxte ruimte dan ooit, want dit jaar wordt de konijnenoase rond het strand, bos en zwemmeer extra ruim opgezet. Hop!

De kaartverkoop gaat vrijdag 1 december om 10:00u via Ticketmaster van start (http://bit.ly/2AE5I5g) en vandaag maken we de eerste namen bekend!

Queens of the Stone Age | Nick Cave & The Bad Seeds
David Byrne | Fink | Franz Ferdinand | Nils Frahm | ODESZA | Sampha
The Black Madonna | Calexico | GoldLink | James Holden & The Animal Spirits | Jon Hopkins Live | Thee Oh Sees | Portugal. The Man
Bökkers | J. Bernardt | IDLES | LA FEMME | Parcels | Tamino | Tank and the Bangas | Yungblud

Beluister alle bevestigingen via de #DTRH18 playlist: http://spoti.fi/2zLAj0Z

Meer informatie op www.downtherabbithole.nl

Camping de Muk

4 weeks 20 hours ago

LEUKE SINTERKLAAS AANBIEDING! Wij verkopen onze luxe semi-integraal camper, Burstner T640 Avantgarde van bouwjaar 2007. Deze camper heeft een ruime praktische indeling met vast bed, ook de zithoek kun je…

Camping de Muk

1 month 1 week ago

HELIKOPTER VLIEGEN Op de 11e van de 11e gaan we de lucht in! Stap in de helikopter en vlieg met ons mee vanaf de helihaven op Camping de Muk in…

Camping de Muk

2 months 1 week ago

HERFSTVAKANTIE CAMPER LAST-MINUTE Nog lekker even weg met de herfstvakantie? Geniet vanaf volgende week van de laatste zomerzon! Wij hebben nog enkele campers beschikbaar vanaf aankomend weekend. Zoek nog even…

Camping de Muk

2 months 1 week ago

HERFSTVAKANTIE CAMPER LAST-MINUTE Nog lekker even weg met de herfstvakantie? Geniet vanaf volgende week van de laatste zomerzon! Wij hebben nog enkele campers beschikbaar vanaf aankomend weekend. Zoek nog even…

Camping de Muk

3 months 3 days ago

Komend weekend gaan de Maas & Waalse Oktoberfeesten in Afferden gewoon door! De hevige stormschade van heeft veel schade gebracht maar alles wordt weer op poten gezet voor het komende…

Hallo Liebe Freunden,

Hebben jullie vandaag de Maas & Waler al gesehen und gelesen? Mooi stückje over de Maas en Waalse Oktoberfeesten und dann in besonderes die Schunkelnmittag. Die Schunkelnmittag is een sehr loik evenement op de zaterdagmiddag (16 september). We ontvangen dan jong und oud, dus eigenlijk die ganze Familie. Entree ist gratis!!

Maar natuurlijk haben we ook de ausverkaufte zaterdagavond, und eine hele schöne Freitagabend. Op Freitag: Apres Ski (maar dan anders), Dinteren duut Normaal, HerOOs von der ZerOOs und Rowwen Hèze. Es gibt noch freie Platzen!!!!

Het kommt nu alles wel heel erg dicht bei!! Ik heb er al weer heel viel Sinn an!!

Mit freundlichen Grüssen,

Lothar!

Camping de Muk

3 months 1 week ago

Kinderdisco; let the party begin!🎉🎉🎉

Camping de Muk

3 months 1 week ago

Hawaï feest in Loods2 in Winssen Vandaag is de eerste Wedding Camping Party in Loods2 op Camping de Muk. Angela & Jeroen van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. We wensen…

Camping de Muk

3 months 2 weeks ago

Zaterdag 9 september rondvluchten vanaf Camping de Muk in Winssen! Een 10 minutenvlucht voor € 75,-🚁

Camping de Muk

3 months 3 weeks ago

Nu nog ff gezellig bootje varen op de camping met Bram & Kay!

 

oldtimer1Een Nachtje Elders Slapen – Angerse Oldtimer Club

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016; Een Nachtje Elders Slapen, Op Camping de Muk te Winssen door de “Angerse Oldtimer Club”. Voor meer nieuws en informatie, kijk HIER.

 

 

 

logo-nf4d-biggerNijmeegse Fiets4daagse 2016

Ouderwets Gezellig! Donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2016

De Nijmeegse Fiets4daagse is weer helemaal terug van weggeweest! Het concept is geheel vernieuwd; elke dag doen de fietsers een zestal SuperStops aan.

Ook voor de jeugd valt er genoeg te beleven: je mag een hole spelen op de golfbaan in Elst, er zijn oud-Hollandse spelen en je ontmoet acteurs verkleed als Romein of grenswacht.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om alle 4 dagen te fietsen, is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te doen. Fietsers die alle vier dagen meefietsen ontvangen een prachtige halslint-medaille. Deelnemers die een gedeelte van de Fiets4daagse doen ontvangen een opspeld-medaille. Ongeacht de afstand of het aantal dagen; het wordt 100% sportief genieten. In uw eigen tempo van SuperStop naar SuperStop.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.nijmeegsefiets4daagse.nl/

 

rabbitDOWN THE RABBIT HOLE 2015 (26 tm 28-06-2015)

Zoekt u een plaats waar u heerlijk kunt relaxen en vooral rustig kunt slapen tijdens het weekend van Down the Rabbit Hole? Boek dan een plaats op Camping De Muk.

Het festival is NOG GÉÉN 10 MINUTEN fietsen van ons vandaan.

 

 

 

PACC radiowedstrijd voor zendamateurs (14 + 15-2-15)VERON-weblogo-2015-200px

Met z’n drieën (Lars, Marc en Marcel) wordt er vanaf Camping De Muk 24 uur, van zat 14 feb van 13:00 uur tot zon 15 feb 13:00 uur afwisselend mee gedaan aan een wereldwijde radiowedstrijd.

De wedstrijd waaraan we mee doen is de PACC en wordt georganiseerd door de Veron (Vereniging Experimenteel Radio Onderzoek Nederland).
Deze wedstrijd is jaarlijks en de bedoeling is dat we verbinding maken met zoveel mogelijk andere stations in zoveel mogelijk verschillende landen. De verbindingen worden op de korte golf gemaakt en zijn wereldwijd. Wij doen dat zowel in spraak als in morsecode. De antennes hiervoor zijn allemaal draad-antennes die hoewel behoorlijk lang (de langste 80 meter) met een lichte mast omhoog kunnen worden gehouden. Wij gebruiken hiervoor glasfiber (vis)hengels. Meer dan een stevige haring zullen we ook niet in de grond hoeven slaan.

Enkele linkjes:
www.agentschaptelecom.nl
www.antennebureau.nl
www.veron.nl
pacc.veron.nl

 

Akrobat Kindertrampoline!

gallusVoor het naderende campingseizoen hebben wij voor zowel onze kleine (als grotere) spruiten de nieuwste professionele trampoline op onze camping. Deze voldoet aan de strengste keuringseisen voor kinderdagverblijven, scholen en speelgelegenheden, waardoor deze geschikt is voor openbaar gebruik.

Met een diameter van 3,60 en stevig vangnet kunnen allerlei capriolen worden uitgehaald zonder dat je ervan kunt afvallen of springen.

In de zomerperiode met het zonnige weer staat de nieuwe aanwinst natuurlijk lekker in de open lucht buiten, maar bij slechtere weersomstandigheden staat deze SUPER TRAMP binnen in onze speel en recreatieruimte.

 

4X4 Kerst-Hulptransport Bosnië (13-12-2014)logo-stichting-header1

Ook dit najaar hebben we weer deelgenomen aan het humanitair transport per 4×4 terreinwagen naar Bosnië. Zaterdag 13 Dec. zijn we vertrokken met 20 terreinwagens en een vrachtlading aan hulpmiddelen om vervolgens 21 december weer thuis terug te keren.

Lees het complete reisverslag op de website van Stichting 4WD support Bosnia
</ br>
Aftermovie Bosnie Dec. 2014

 

Project Space Balloon (16-11-2014)

Nadat we door Sven en Paul benaderd zijn, hebben ze met hun Space Balloon project een mooie start kunnen maken vanaf ons terrein. Voor meer informatie over dit project kijk op de website HIER of op de Facebookpagina HIER.

Toen eenmaal de ballon opgestegen was konden ze het volgen via GPS. Toen zij naar Zutphen waren afgereisd, omdat de ballon waarschijnlijk daar in de buurt zou landen, kregen ze een signaal van de gps. De ballon was geland in Amsterdam. Na het nog een paar keer te hebben gecheckt gingen ze naar Amsterdam toe. Daar zagen ze een stukje parachute op een plat dak liggen. Ze zijn op het dak geklommen en troffen daar het pakket onbeschadigd aan. Na het pakket te hebben uitgepakt hebben ze het beeldmateriaal teruggekeken. Dit was prachtig! Hieronder de video.
</ br>

 

Dag van het elektrisch rijden (20-9-14)logo_instapdag

We hebben meegedaan aan de dag voor het elektrisch rijden (www.instapdag.nl) op
20 september j.l. Tijdens deze dag hebben we ervaringen uitgewisseld over de 2 elektrische auto’s die we hebben. Bekijk de showroom hier.

 

Natte augustusmaandnat_agustus

Door de natte augustus maand hebben we twee caravans en een camper met een tractor van het terrein moeten slepen. Het was een aardig natte bedoeling geworden en de auto’s hadden te weinig grip. De tractor bood uiteindelijk uitkomst en de gasten konden met een lach vertrekken.

 

Rivierkreeftkreeftje

Rivierkreeft gevonden in Winssen!! Begin dit zomerseizoen werden we door een campinggast geattendeerd op een bijzondere campinggast nabij de A-watergang van onze camping.
Voordat we het fototoestel hadden gehaald was deze al de bosjes ingekropen en onvindbaar voor ons geworden. Nu weken later kwam wederom een gast die een seizoen plaats heeft ons roepen. Bij onze caravan zit een heel bijzonder diertje……… en inderdaad het is dezelfde bijzondere campinggast van weken geleden.

Het betreft geen rode Amerikaanse rivierkreeft maar de gelijkende gestreepte Amerikaanse rivierkreeft (Procambarus acutus). Zie bijv. de kreeftenzoekkaart hier. De soort komt in zeer hoge dichtheden voor in de Alblasserwaard, maar is daarbuiten vooralsnog nog weinig gevonden, zie: www.waarneming.nl

Onze melding is inmiddels toegevoegd aan de database.

 

Humanitair transport naar Bosnië (10-05-14)

Aanstaande zaterdag vertrek ik (erik) samen met mijn neef, en 24 anderen, met een humanitair transport naar Bosnië. Behalve hulpgoederen brengen, gaan we met een groep 4×4-rijders ter plaatse huizen opknappen en renoveren.

Lees hier het persbericht op Beuningen nieuws.

EDIT: Het nieuws- en reisverslag dat in de Gelderlander gestaan heeft.

 

Streekgala 2013clubke

Tijdens het streekgala in 2013 hebben we diverse activiteiten aangeboden:

  • Helicoptervlucht over het gebied
  • Rondgang door kalverenstallen, vanuit Catwalk en Skybox
  • Lama’s en ezels knuffelen
  • Landrit met Oud-Hollandse trekpaarden
  • Proeverij in samenwerking met Slagerij Diepeveen
  • Promotiefilm van melkpoederfabrikant
  • Springkussen

Ons bedrijf werd goed bezocht en de bezoekers hebben kunnen genieten van al wat wij te bieden hadden.