Huuske’s

Heeft u geen eigen kampeerspullen of wilt u een keer de luxe van een huur accommodatie?
Dan hebben wij diverse alternatieven voor u! Dit zijn:

2-mans Huuske

Voor de kampeerder die op zoek is naar extra luxe hebben wij ons 2-mans  Huuske. Deze is geschikt voor 2 personen. Dit compleet ingericht en gezellige Huuske is voorzien van een aparte badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van één 2-persoons bed. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van tuinmeubelen met zonnescherm.

Camping de Muk 2-mans Huuske
« 2 van 11 »

Familie Huuske

Ons Familie Huuske is ideaal voor een gezin dat houdt van wat luxer kamperen. Het is een gezellig Huuske dat compleet is ingericht. Er zijn 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met  stapelbed voor 2 kinderen . De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

Camping de Muk Familie Huuske
« 1 van 7 »

4-mans Huuske

Ons 4-mans Huuske is geschikt voor 4 personen die houden van wat luxer kamperen. Dit compleet ingerichte en gezellige Huuske is voorzien van 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

4-mans Huuske Camping de Muk Winssen
« 1 van 13 »

Pipo huuske

Voor de fiets kampeerder die met de tent onderweg is, hebben we een leuk en knus 1-persoons Pipo Huuske.
Tevens mag ieder kind dat op onze camping verblijft, 1 nacht (gratis) slapen in ons Pipo huuske.

Pipohuuske Camping de Muk Winssen
« 1 van 5 »

Sleurhutje

Binnenkort verwacht!

sleurhutje

Dreamlodge

Binnenkort verwacht!

dreamlodge