Huuske’s

Heeft u geen eigen kampeerspullen of wilt u een keer de luxe van een huur accommodatie?
Dan hebben wij diverse alternatieven voor u! Dit zijn:

2-mans Huuske

Voor de kampeerder die op zoek is naar extra luxe hebben wij ons 2-mans  Huuske. Deze is geschikt voor 2 personen. Dit compleet ingericht en gezellige Huuske is voorzien van een aparte badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van één 2-persoons bed. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van tuinmeubelen met zonnescherm.

Camping de Muk 2-mans Huuske
« van 8 »

Familie Huuske

Ons Familie Huuske is ideaal voor een gezin dat houdt van wat luxer kamperen. Het is een gezellig Huuske dat compleet is ingericht. Er zijn 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met  stapelbed voor 2 kinderen . De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

Camping de Muk Familie Huuske
« van 5 »

4-mans Huuske

Ons 4-mans Huuske is geschikt voor 4 personen die houden van wat luxer kamperen. Dit compleet ingerichte en gezellige Huuske is voorzien van 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

4-mans Huuske Camping de Muk Winssen
« van 8 »

 

Pipo huuske

Voor de fiets kampeerder die met de tent onderweg is, hebben we een leuk en knus 1-persoons Pipo Huuske.
Er is geen kookgelegenheid en stromend water, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw.

Pipohuuske Camping de Muk Winssen
« van 5 »

 

Sleurhutje

Back to the 80’s!

Waan jezelf even terug in de jaren ’80 en kom logeren in ons 2 persoons Retro-sleurhutje. Deze Lander Graziella uit 1983 heeft verrassend veel ruimte. Naast het 2-persoonsbed van 150 cm. breed en 200 cm. lang zijn er 2 zitplaatsen. De caravan is voorzien van een koelkastje. Er is geen kookgelegenheid en stromend water, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw.

Camping de Muk Sleurhutje buiten (1)
« van 6 »

 

Trekkershutje

Ons trekkershutje is ideaal voor de vakantiegangers die er even tussenuit willen. Of voor een fiets- en wandelvakantie. Het hutje is geschikt voor 2 personen en heeft een stapelbed. Het is eenvoudig uitgerust, maar beschikt wel over electra. Er is geen kookgelegenheid en stromend water, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw.

Trekkershut Camping de Muk in Winssen (1)
« van 4 »

Strandhuuske

Geniet van uw vakantie in ons strandhuuske. Het strandhuuske is voorzien van een koelkast, magnetron en stromend water. Het huuske is ingericht voor 3 personen en heeft een 2 persoons bed en een bedbank. Er is geen kookgelegenheid, maar natuurlijk zorgen wij wel dat u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Overige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in ons toiletgebouw. Verblijf van een 4e persoon is op aanvraag mogelijk. Ons strandhuuske is te huren met een minimaal verblijf van 2 nachten.

Strandhuuske Camping de Muk in Winssen (1)
« van 7 »