Uw Clubke

Op pad met uw Club, vereniging of familie


Op onze camping bieden wij u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld met uw club, vereniging, vrienden groep of familie te komen kamperen. Zo beleefde al vele een geweldig en uniek weekend op onze camping.

Onze camping heeft voldoende ruimte om gezellig  gezamenlijk op een apart deel van de camping te kunnen staan. Zo bent u met uw clubke onder elkaar. Ook is het zelfs mogelijk om in overleg de gehele camping tot jullie beschikking te hebben.

Onze Camping grenst aan een bosperceel wat voor kinderen een geweldige plek is om op ontdekking te gaan en te genieten van de natuur.

In de naastliggende verwarmde loods vindt u een gezellige camping bar met diverse recreatie mogelijkheden.  Ook vindt u binnen een gedeelte van ons sanitair een wasmachine, koelkast en magnetron.

De loods is prima geschikt om bij slecht weer overdekte activiteiten te organiseren. En! als de weergoden niet geheel willen meewerken, dan is het toch nog mogelijk om met zijn alle te barbecueën of te badmintonnen.

Wij bespreken graag de wensen en mogelijkheden met u, om zo samen iets moois te organiseren.

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor uw brommerclub, motorclub, camperclub, caravanclub of autoclub, technische dagen te organiseren. In de loods hebben wij twee hefbruggen (2 en 4-koloms) van ons “Camper verhuurbedrijf Vonk” die daarvoor (op afspraak) gebruikt kunnen worden.  Zo kunnen de trotse eigendommen ook eens van de andere kant bekeken en besproken worden. Een jaarlijks kampeer weekend met uw club is natuur heel gezellig en ook een prima manier om contacten te onderhouden en elkaars trots te bewonderen.  Wij genieten graag mee!

Vele gezellig verenigingen, clubs en families gingen u al voor. Hieronder een impressie van de mogelijkheden.

« van 2 »