Huuske’s

Heeft u geen eigen kampeerspullen of wilt u een keer de luxe van een huur accommodatie?
Dan hebben wij diverse alternatieven voor u! Dit zijn:

 

2-mans Huuske

Voor de kampeerder die op zoek is naar extra luxe hebben wij ons 2-mans  Huuske. Deze is geschikt voor 2 personen. Dit compleet ingericht en gezellige Huuske is voorzien van een aparte badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van één 2-persoons bed. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van tuinmeubelen met zonnescherm.

Camping de Muk 2-mans Huuske
« van 11 »

 

Familie Huuske

Ons Familie Huuske is ideaal voor een gezin dat houdt van wat luxer kamperen. Het is een gezellig Huuske dat compleet is ingericht. Er zijn 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met  stapelbed voor 2 kinderen . De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

Camping de Muk Familie Huuske
« van 6 »

 

4-mans Huuske

Ons 4-mans Huuske is geschikt voor 4 personen die houden van wat luxer kamperen. Dit compleet ingerichte en gezellige Huuske is voorzien van 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor het Huuske ligt een terras dat voorzien is van een picknicktafel.

No Images found.

 

Pipo huuske

Voor de fiets kampeerder die met de tent onderweg is, hebben we een leuk en knus 1-persoons Pipo Huuske.
Tevens mag ieder kind dat op onze camping verblijft, 1 nacht (gratis) slapen in ons Pipo huuske.

Pipohuuske Camping de Muk Winssen
« van 5 »

Sleurhutje

Binnenkort verwacht!

sleurhutje

 

 

 

 

Dreamlodge

Binnenkort verwacht!

dreamlodge