Plekskes

De Camping

Onze camping straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. Wij richten ons specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen.

Onze faciliteiten

Sanitair

Onze plekskes beschikken over keurig verzorgde sanitaire voorzieningen en veilige stroomaansluitingen. Wij hebben zowel binnen als buiten een sanitair gebouw met elk 4 badkamertjes (douche, toilet en wastafel). Het binnen sanitair zorgt ervoor dat u ook tijdens wat minder mooi weer op een prettige manier hiervan gebruik kunt maken. Daarnaast is het (indien beschikbaar) mogelijk om privé sanitair te reserveren voor de liefhebber die op een eigen badkamer gesteld is. Voor huurprijzen zie tarieven. Ook is er een wasmachine aanwezig, die u in overleg kunt gebruiken.

Sanitair Camping de Muk Winssen
« van 6 »

Recreatie

Op ons terrein is van alles te beleven voor jong en oud. Natuurlijk is het altijd leuk om een kijkje te nemen bij onze dieren in de wei. En bij mooi weer is het voor de jeugd leuk om met bootje te varen of een hengel uit te gooien. Ook staat er buiten een trampoline en vermaken de kleintjes zich prima in onze speeltuin die centraal is gelegen zodat papa en mama vanuit hun luie stoel een oogje in het zeil kunnen houden.  Ook beschikken wij over een enorme overdekte hal waar van alles te beleven is, ook bij wat minder weer. Of u nu gezellig met een boekje onderuit wilt zitten in de lounge-hoek of dat u de strijd met uw familie aan wil met een potje tafeltennis of tafelvoetbal, alles is mogelijk. Ook staat er binnen een trampoline.

In onze koffiehoek bij de receptie zijn warme en koude drankjes beschikbaar en u kunt bij ons genieten van ambachtelijk gemaakt “DROOM” ijs en -appeltaart.  De overheerlijke DROOM-appeltaarten zijn wereldberoemd in de regio en sinds 2021 is daar ook nog eens ambachtelijke DROOM-ijs bijgekomen. Zowel het ijs als de appeltaart worden gemaakt van hoge kwaliteit, regionale producten.

Bij mooi weer is het genieten op ons terras of op een warme zomeravond gezellig chillen onder de overkapping. En wat dacht u van het uitzicht vanaf ons dak-terras onder het genot van een kopje koffie, natuurlijk met……DROOM-appeltaart!

Camping de Muk Recreatie (2)
« van 14 »

In de omgeving

Over onze camping loopt het “Klompenpad”, dit is een mooie wandelroute over onverharde paden. Vanaf onze camping wandelt u zo het aansluitende bosgebied in met mooie flora en fauna. Aan de overzijde van de Camping bevindt zich een boerengolf-terrein waar u uw familie kunt uitdagen voor een actief partijtje “Boerengolf” in het Winssense veld.

Verder zijn er in d’n nabije buurt veel mooie bezienswaardigheden en er zijn veel leuke dingen te doen. Allerlei faciliteiten zijn binnen uw handbereik zoals de forellenvijvers, Kapelberg van Bergharen en natuurlijk het recreatiepark de Groene Heuvels. Hier kunt u terecht om oa. te  zwemmen, duiken en paintballen. Ook leent de omgeving van het land van Maas en Waal zich natuurlijk goed voor mooie wandel- en fietstochtjes.

Kasteel Hernen omgeving Camping de Muk Winssen
« van 17 »

Camper drive-inn

Bent u op doorreis of u zoekt gewoon een mooi veilig plaatsje voor één of meerdere overnachtingen met uw camper:

Kom bij ons op de camper-drive-inn staan welke voorzien is van gezellige picknicktafels bij het klein-dierenweitje, naast onze boerderij.
U beschikt hier over verharde camperplaatsen, dus ook bij slecht weer droge voeten en geen wegrij-problemen.
Bij ons is altijd de koffie klaar bij de ontvangstbar, en mochten de kippetjes goed gemutst zijn dan krijgt u er zelfs nog een vers eitje bij voor uw ontbijt.
En dit alles voorzien van stroom & sanitaire voorzieningen met gelegenheid voor vers en vuilwater voor € 22,50 per nacht voor 2 personen (Wi-Fi aanwezig).

driveinn

Campercontact

Wij zijn ook te vinden op campercontact!

Foto-gallerij